Speltpepernoten bij Albert Heijn

Nee, ik ga het er niet eens over hebben dat pepernoten tegenwoordig al in september in de winkel liggen. Wat mij betreft, liggen ze er het hele jaar, en dan met name de truffelpepernoten en de witte-chocoladenoten. Maar speltpepernoten?

Speltpepernoten bij AH to go
Het september-pepernotenassortiment bij AH to Go

Maar wat ik wel heel grappig vind, is dat Albert Heijn anderhalf jaar na de spelthype met speltpepernoten komt aanzetten. Waarschijnlijk precies gemarketingd op mensen zoals ik: die een gezonde leefstijl nastreven, maar stiekem enorme snoeperds zijn.

Ik voel me helemaal aangesproken. Op de site van Albert Heijn lees ik:

Even een momentje voor jezelf. Maar dan wel op een bewuste manier. Want we hebben nu ook glutenvrije, biologische én speltpepernoten in ons assortiment. Ideaal om uit te delen en heerlijk bij de koffie of thee.

Ik voorspel dat Albert Heijn volgend jaar met quinoa-taaitaai en raw cacao-letters komt.

One Reply to “Speltpepernoten bij Albert Heijn”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *